nike sb blazer low gt fir | upcoming race | Forum

 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

nike sb blazer low gt fir

No Tags
UserPost

7:26 pm
December 10, 2020


zhbzpev3

Member

posts 3

https://static.nike.com/a/images/t_default/e8fb50c4-5a6e-42cb-aa32-4e13bbaab7fc/sb-zoom-blazer-low-pro-gt-skate-shoe-st1BV0.jpg    
Grant Taylors Nike SB Zoom Blazer Low er endelig ankommet i en fantastisk yeezyudsalg.com farvetone med naturtema. Fremstillet med ruskind og kraftigt lærred ankommer den holdbare overdel i en dybgrøn skygge af "Fir", blødt kontrasteret af læderpanelet swoosh i hvidt. Det traditionelle tungemærke og indlægssålerne opdateres til at omfatte skoens navnebror, mens det ortodokse Nike-hælmærke forbliver på plads. Tonale snørebånd binder silhuetten sammen, da den hviler på en ”Gum Light Brown” gummisilhuet, der giver et sidste, men alligevel iøjnefaldende hit af supplerende nuancer.    
    
Paul Rodriguez har været Nike SB-teammedlem i 15 år, så Swoosh Brand's skateboard-underafdeling hilser skøjtesavantens service og indflydelse nike sko mænd hvid med en speciel SB Dunk High. Inspireret af Rodriguez's mexicanske arv og kærlighed til boksning præsenterer det stolte design P-Rod som en mesterskabskæmper. Inspiration er straks åbenbar på denne SB Dunk-overdel, der udstyrer sin sprøde hvide læderkonstruktion med levende rød trim og skiftende laterale swooshes: grøn på venstre sko, rød til højre.    
    
Ledsaget af optagelser på Kyrie S2 Hybrid, SB Blazer Mid og SB Janoski er det kommende sæt udgivelser centreret omkring Sashiko, en traditionel japansk denimforstærkningssøm fra begyndelsen af ​​1600-tallet. Den nike sb blazer low gt fir øverste del af skoen udtrykker en tofarvet “ Mystic Navy ”overdel i denim og ruskind dekoreret med Sashiko detaljer. De kontrasterende "små stikker" skaber midtfods-swooshes og cirkulære mønstre langs tå og hæl. Yderligere branding kommer i form af Nike SB-tungemærker, "NIKE" -broderi bagpå og trykte indlægssåler. Afrundende design af skoene er en Zoom Air-dæmpningsassisteret ren hvid mellemsål parret med en kontrastfarve gummi ydersål.    
    
De sidste par måneder Brandudsalg har haft en verden af ​​overraskelser – nogle naturligvis meget større end andre. Og da COVID-19 fortsætter med at vende livet, når vi husker det, trives sneaker-kulturen på dens succeser: en af ​​bemærkningerne er, at Dunk selv er tilbage. Fra SB-samarbejde med anerkendte kunstnere som Travis Scott til en pakke retro'-OG'er, silhuetten basker stadig i en spirende genopblussen med flere farveveje for at følge de nyligt udgivne par "Kentucky" og "Syracuse". Tre standouts er siden blevet bekræftet med hver sandsynligvis at bære sin forventede farveblokering og konstruktion meget som den førnævnte.    
    
https://www.yeezyudsalg.com/

No Tags

About the marc Forum

Forum Timezone: UTC -7

Most Users Ever Online: 203

Currently Online:
9 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 9
Topics: 10028
Posts: 10163

Membership:

There are 20422 Members

There is 1 Admin
There are 3 Moderators

Top Posters:

gbalychik – 7085
zhangzk – 121
kawetrao – 60
dvdask2 – 54
Blackmon42 – 41
zmoeawnau – 38

Recent New Members: getbiosource, Carolyn S Highland, Adword James, dingxinda, dorapinckney52, bitcoinmoney

Administrators: admin (0 Posts)

Moderators: Paul (21 Posts), john (10 Posts), jon (2 Posts)