nike air max 95 ultra | upcoming race | Forum

 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

nike air max 95 ultra

No Tags
UserPost

10:51 pm
May 25, 2020


pp8ubm8s

Member

posts 3

Post edited 10:52 pm – May 25, 2020 by pp8ubm8s


nike sko dame salg Det meste af tiden er det mændene, der får alle de fantastiske Nike Sportswear-sko. Men denne gang er det kvinderne, der bliver behandlet på en af ​​de mest livlige Air Max 95-farveer, vi har set hele året. Helt sikkert perfekt til det, der er tilbage om sommeren, tilbydes damerne en tonal neonfarve, dækket af en kombination af højspænding og sonisk gul. Læder og mesh konstruerer det pulserende look, alt sammen sidder på en Air Max-sål i fuld længde.

nike sko mænd grøn I lighed med Air Max 1 opfyldte Lozanos design sin andel af modstand. "Den første konceptgennemgang for Air Max 95 var ikke nogen succes overalt, nogle mennesker syntes, det var godt, og andre kunne ikke lide det overhovedet," husker Lozano, mens han diskuterede hindringerne, han stod overfor, mens han designede Nike Air Max 95. Men takket være et støttende team fulgte han sin vision igennem og skabte en sneaker med en arv værd at Air Max-familienavnet. ”Der var nogle store mestre, der stod bag ideen, og uden dem ville skoen ikke være lavet,” siger Lozano ydmygt.

nike sko sort hvid Nike Air Max 95 er en af ​​de mest berømte sneakers gennem tidene. Siden sin debut i 1995 har designen konstant fået fans over hele kloden. Skoen var den første, der brugte synlig Nike Air i forfoden. I takt med de flerpressede luftkamre i hælen bød Air Max 95 mere luftpude end nogen anden sneaker før og satte en ny standard for hver Air Max sneaker, der fulgte.

nike air max 95 ultra Mændenes Air Max 95 Ultra Jacquard og kvindens Air Max 95 Ultra legemliggør stadig menneskelige elementer, der gjorde disse sko uforglemmelige. Dannet af en letvævet vævet jacquard-overdel er 95 Ultra Jacquard forynget i et nyt sæt hud. De pulserende neon accenter, der altid fremhæver eyelets på de originale Air Max 95'ere vender tilbage i overflod, hvilket belyser det øverste, tunge og sammenflettede Flywire-system. Stadig, den ultimative kropstransformation, der finder sted i mellemsålen, kerner den ryg-lignende struktur, hvilket resulterede i at reducere næsten halvanden ounce fra designet.

https://www.kondiskorabat.com/

No Tags

About the marc Forum

Forum Timezone: UTC -7

Most Users Ever Online: 203

Currently Online:
14 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 9
Topics: 9818
Posts: 9940

Membership:

There are 16935 Members

There is 1 Admin
There are 3 Moderators

Top Posters:

gbalychik – 7085
zhangzk – 121
kawetrao – 60
dvdask2 – 54
Blackmon42 – 41
zmoeawnau – 38

Recent New Members: jeanettetruman, wilson4arlen, Frances P Lincoln, willia4msansel, Charlesw1, johnson4augus

Administrators: admin (0 Posts)

Moderators: Paul (21 Posts), john (10 Posts), jon (2 Posts)