adidas skor stan smith | general | Forum

 
You must be logged in to post Login Register


Register? | Lost Your Password?

Search Forums:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wildcard Usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

adidas skor stan smith

No Tags
UserPost

12:35 am
May 2, 2022


Shari J Privette

Member

posts 4

Denna adidas skor stan smith barn kommer att släppas 2022 och har en överdel i blandad textil som består av blå canvas och premiumläder. På sidopanelerna och hälen, vit kontrasterande tråd bildar dekorativa Trefoil-mönster och kors och tvärs. På mittväggarna har röd tråd traditionella korsstygnmönster. Till och med märket på plösen använder samma gängningsprocess. De sista detaljerna är läder. liners och innersulor, tillsammans med ""Sail"" mellansulor.

adidas zx 2k boost herr har en ""Crystal White"" mesh-överdel klädd med ""Grey One"" syntetiska överlägg, som alla sedan sitter ovanpå en Boost- assisterad mellansula och svart gummisula. Det övergripande utseendet på den kommande modellen lyfter fram ""Hi-Res Green""-hits som finns på skosnörena, som framhäver mesh-tungen och Three Stripes-märket och slutligen på hälen.

Den nya siluetten adidas sverige kommer att vara klädd i antingen en ""White/Violet Pink"" eller ""Solar Yellow/Hi-Vis Red""-färg. Tillsammans med sin livfulla outfit har sneakern en ultra-teknisk konstruktion eftersom ovandelen är tillverkad med en nätbas. Modellen paras sedan ihop med svetsade överlägg och en tunglös ""step-in""-konstruktion som kramar om fotleden. Nedan är sneakern utrustad med en Boost-mellansula i full längd.

I deras senaste ombordstigning kommer footfinelydetailed.com i halvtransparent vit, halvtransparent blå och grön. Till skillnad från ZX 2K-serien lägger Phormar till flera unika tekniska element. En helt hopfällbar sneaker, snören och sömmarna gör att paret kan vikas, medan spännrörsrep och plös gör att passformen kan anpassas. Alla tre paren sitter ovanpå en Boost-mellansula, med ett snabbt snörningssystem för minimalt krångel.

No Tags

About the marc Forum

Forum Timezone: UTC -7

Most Users Ever Online: 203

Currently Online:
16 Guests

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Forum Stats:

Groups: 3
Forums: 9
Topics: 11429
Posts: 11621

Membership:

There are 35852 Members
There have been 10 Guests

There are 3 Moderators

Top Posters:

gbalychik – 7085
zhangzk – 121
christinawang – 113
baiyuncarbon – 103
dvdask2 – 67
kawetrao – 60

Recent New Members: daphnesmills, AuroraZoeys, CarlesPatrick, jdijnnweiml, IanOHu, Sophiealicess

Moderators: Paul (21 Posts), john (10 Posts), jon (2 Posts)